Jövedéki engedély köteles kenőanyagok kereskedelme

Kenőolajok, Kenőzsírok

Vállalatunk annak érdekébe, hogy vásárlóit továbbra is a lehető legszélesebb körben ki tudja szolgálni, a törvény változásoknak eleget téve, megszerezte a kenőanyag jövedéki engedély köteles kereskedelemhez szükséges jogosítványokkal. Ennek köszönhetően lehetőségünk nyílik a kenőolajok import- és viszonteladói kereskedelmének bonyolítására egyaránt.

Kenőanyag kínálatunkban megtalálható továbbá, a saját márkanéven forgalmazott MaxLube® kenőanyag brand, melynek elsődleges létjogosultságát abban látjuk, hogy segítségével biztosítani tudjuk a termékminőség és a költségráfordítás viszonyának optimalizálását. Termékpalettánkban megtalálhatóak a mindenkori nemzetközi szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb szintetikus termékek továbbá ezek mellett a hagyományos igényeket kielégítő kenőanyagok, mind a közlekedési, mind pedig az ipari olajok tekintetében egyaránt.

Annak érdekében, hogy a kenőanyag márkák megválasztásakor ne kényszerüljünk kompromisszumok megkötésére, nem köteleztük el magunkat kizárólagos forgalmazhatósággal, egyetlen beszállítónk felé sem. Ennek köszönhetően maximális rugalmassággal tudunk alkalmazkodni a vevői megkeresésekhez, melyet megalapozott szakmai segítségnyújtással is támogatunk.

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni Önöknek azon nemzetközi- és hazai kenőanyag forgalmazó partnereinket, akiknek termékeit forgalmazva garantáljuk vállalataik számára a lehető legszélesebb termékpalettát, beszerzési döntéseik meghozatalakor.

Cégünk által forgalmazott kenőanyagmárkák:

MAXLUBE ipari- és- közlekedési kenőanyagok

ARAL ipari- és közlekedési kenőanyagok

KLÜBER speciális ipari kenőanyagok

BECHEM speciális ipari kenőanyagok

MOBIL ipari és- közlekedési kenőanyagok

ORLEN ipari- és közlekedési kenőanyagok

MOL ipari- és közlekedési kenőanyagok

BP ipari- és közlekedési kenőanyagok

CASTROL ipari- és közlekedési kenőanyagok

ENI ipari- és közlekedési kenőanyagok

SHELL ipari- és közlekedési kenőanyagok

TOTAL ipari- és közlekedési kenőanyagok

FUCHS ipari- és közlekedési kenőanyagok

 

Beszállító partnereink

Hívjon minket

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal!

Adószám: 24806996-2-41  |  Cégjegyzék szám: 01-09-183421 |  Székhely cím: 1133 Budapest, Kárpát utca 37. |  Telephely: 2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 9-11.