Stabil beszállítói partner az ország egész területén

Bemutatkozás

Az LP Green Kft, egy 20 éve stabilan működő cégcsoport tagjaként, az iparban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező, kereskedelemi és szolgáltató tevékenységet végző vállalat.

Társaságunk fő tevékenységi köre, a jövedéki engedélyhez kötött, kenőanyagok import- és viszonteladói kereskedelme, kenéstechnikához kapcsolódó termékek és eszközök forgalmazása volt, ahol a Magyarországon is elismert világcégek megbízható márkáival, és azok forgalmazóival alakítottuk ki széles termékpalettánkat, melyben kiemelt szerepet kapott a MaxLube® néven bevezetett, saját brand forgalmazása.

Azonban az idő előrehaladtával, partnereink előremutató, változó szemléletének és a piaci igények bővülésének köszönhetően tevékenységi körünk jelentős mértékben kibővült, melyek szervesen kapcsolódnak az iparban működő vállalatok beszerzési igényeihez.

Így kaptak helyet többek között a higiéniai, munkavédelmi termékek, takarítási segédanyagok és tisztítószerek illetve a környezeti szennyezéseket, haváriákat megelőző és kezelő folyadékfelszívó abszorbensek, melyek ÖkoSorb® néven kerültek forgalomba.

Cégünk a mai kor elvárásainak megfelelően, törekszik a környezetet leginkább megóvó anyagokat és innovatív technológiákat alkalmazni, azokat forgalmazni és népszerűsíteni. Ezért esett a választás a nagynyomású szárazgőztisztító berendezésekre, melyek az ipar számos területén rendkívül hatékonyan alkalmazhatóak.

Cégünk komplex ipari megoldások teljes körű kidolgozásával biztosítja partnerei részére a legkedvezőbb termék- és szolgáltatás csomagokat.

Célunk, hogy ügyfeleink kiváló minőségű, költséghatékony alternatívákat vehessenek igénybe. Szakembereink segítségével, számos tevékenységi kör egy kézben összpontosul.

Partnereinkkel hosszú távú, mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködésre törekszünk megbízható, rugalmas és gyors munkavégzéssel.

"Önmagunkkal szembeni alapvetőelvárás a szakmai hozzáértés, hibátlan munkavégzés, valamint a határidők pontos betartása!"

Hívjon minket

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal!

Adószám: 24806996-2-41  |  Cégjegyzék szám: 01-09-183421 |  Székhely cím: 1133 Budapest, Kárpát utca 37. |  Telephely: 2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 9-11.