Széles termékpaletta a teljeskörű kiszolgálás érdekében

Termékek

Az LP Green Kft abban látja sikerének és folyamatos fejlődősének kulcsát, hogy folyamatosan szem előtt tartja és támogatja partnerei termelésének biztonságát, gazdasági céljainak elérését. Cégünk egyik legfontosabb alapelve, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, melynek alapja a minőség, szakmaiság, rugalmasság és a vevőközpontú szemlélet melyre minden körülmények között a legnagyobb figyelmet fordítjuk.

Éppen ennek okán, nem köteleztük el magunkat egyetlen kenéstechnikai, higiéniai és egyéb más felhasználási területet érintő termékcsalád mellett sem, mely lehetőséget nyújt az egyedi és változatos igények kielégítésére és nem kényszerít bennünket kompromisszumok megkötésére.

Az alapanyagok, gépek, berendezések hosszas alkalmazását követően mára már csak a legjobb termékeket használjuk és ajánljuk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket és technológiákat, ezzel a legszélesebb szolgáltatási kört és prémium minőséget biztosítva vásárlóink részére. Támogatva ügyfeleinket a megalapozott döntéshozatalban, ingyenes szakmai tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek mind személyesen, mind online formában egyaránt.

Hívjon minket

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal!

Adószám: 24806996-2-41  |  Cégjegyzék szám: 01-09-183421 |  Székhely cím: 1133 Budapest, Kárpát utca 37. |  Telephely: 2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 9-11.